VINO ALĂTURI DE NOI, într-o nouă aventură!

Acum este momentul să-ți asumi un pas important pentru propria sănătate.

Poți explora conceptul de Sănătate 5D atât ca elev la Cursul on-line Sănătate 5D, cât și ca Membru al grupului ce continuă cursul, la următorul nivel.

În paralel cu studiul materialelor din cursul Sănătate 5D, sau după absolvirea cursului, poți continua lucrul alături de alți oameni, în cadrul zonei de Membru Sănătate 5D.

Te felicit că ești interesat de modul în care te poți conecta mai intim și eficient cu echipa Sănătate 5D. A deveni Membru Sănătate 5D înseamnă a-ți declara apartenența la un grup de oameni pentru care îngrijirea sănătății corpului fizic a devenit o prioritate.

Cine poate deveni Membru Sănătate 5D?

  • Orice participant la cursul Sănătate 5D poate deveni Membru, pentru a avea acces la înregistrările întâlnirilor și materialele accesorii ale acestora.
  • Foștii absolvenți ai Școlii Sănătate 5D pot să opteze pentru a deveni Membrii de onoare, cu acces complet în întreaga platformă (pentru a-și reaminti Lecțiile și Materialele încărcate acolo), sau Membrii simpli, cu acces doar la întâlnirile lunare, înregistrări și materialele accesorii acestora).

Care sunt beneficiile Membrilor?

  • Posibilitatea participării la întâlnirile directe lunare, de întrebări și răspunsuri organizate de dr. Sorina Soescu

  • Accesul la înregistrările acestor întâlniri, timp de un an de zile.

  • Accesul la materialele informaționale suplimentare încărcate aici.

  • Primirea de informații prioritare cu privire la orice program nou, orice eveniment online organizat pe platforma Sănătate 5D de dr. Sorina Soescu

Onorariul de Membru Sănătate 5D pentru anul 2024 este un onorariul promoțional, special pentru a permite cât mai multor persoane să participe la noua direcție de dezvoltare.

Vă felicităm pentru continuarea procesului de învățare și explorare.
Și vă mulțumim tuturor pentru susținerea oferită.