Politica de livrare a produselor digitale Scoala Sanatate 5D

Cum comand?

Orice client poate comanda carti in format digital (e-book) de pe www.sanatate5d.ro adaugand fiecare produs in “Cosul de Cumparaturi“. Comanda va fi finalizata imediat ce plata va fi efectuata. Dupa efectuarea platii cu cardul, clientul va fi redirectionat la pagina de “Confirmare comanda” de unde va putea sa vizualizeze rezumatul comenzii si sa descarce cartile cumparate in format digital.
Toate cartile digitale comercializate de Scoala Sanatate 5D se gasesc in stoc.

Cum platesc?

Plata produselor comandate se poate efectua online, cu cardul in conditii de siguranta deplina in ultima etapa a efectuarii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata ramburs este imposibila in cazul produselor digitale.
Plata este obligatorie pentru procesarea comenzii.

Cum descarc produsul electronic?

Dupa efectuarea platii cu cardul, clientul va fi redirectionat in pagina de “Confirmare coamanda“,  unde va putea vizualiza rezumatul comenzii, iar in  sectiunea “Descarcari“, in dreapta paginii, va putea descarca produsul digital (e-Book, CD, etc) de pe butonul portocaliu.

Totodata, clientul se poate conecta ca utilizator in site-ul Scoala Sanatate 5D si pe pagina “Contul meu“, in panoul de control din stanga sus a paginii, la sectiunea “Descarcari“, va putea gasi produsele digitale achizitionate si le va putea descarca.

Informatii despre produse

Produsele digitale se transmit doar in format electronic, in pagina contulului de utilizator, deci nu exista ca produsele fizice care sa fie livrate clientului.

Este obligatia si responsabilitatea clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze, inainte de a realiza achizitia.

Linkurile de descarcare oferite clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise in contul de utilizator, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca Scoala Sanatate 5D si-a indeplinit toate obligatiile fata de client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul sau si aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de descarcare valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.